20 Nisan 2017 Perşembe

Kırık Kalpler Bankası


Yönetmen Onur Ünlü'nün yeni filmi Kırık Kalpler Bankası 36. İstanbul Film Festivali'nde izleyiciyle buluştu.

Müzikleri Yasemin Mori ve Korhan Futacı'nın tarafından yapılan film William Shakespeare'in meşhur oyunu Romeo ve Juliet'in bir uyarlaması.

Yasemin Mori (@yaseminmori)'in paylaştığı bir gönderi ()
Osman ve Enis, İstanbul’un en merkezi semtlerinden Galata’da bir amatör futbol takımında top oynayan 20’li yaşlarının sonunda iki genç adamdır. Enis ve Osman’ın amacı, hem takım arkadaşlarıyla birlikte semtteki bankalardan birini soymak hem de son maçı kazanarak ligden düşmemektir. Maç oynanır ve çıkan büyük bir kavga sonucunda yarım kalır. Fakat bu kavga sırasında Osman, karşı takımın organ kaçakçılığıyla ünlü başkanı Rüstem Tor’un zorla yanında tuttuğu Aslım’a âşık olmuştur. Kırık Kalpler Bankası, William Shakespeare’in Romeo ve Jülyet piyesi üzerine kurulmuş, olmayacak bir hayalin peşine takılan üç kahramanın, hüzünlü sonlarına doğru Şekspirvari bir eda ile koşmalarının trajik hikâyesidir.


Yönetmen / Senarist: Onur Ünlü
Özgün Müzik: Korhan Futacı, Yasemin Mori
Görüntü Yönetmeni: Vedat Özdemir
Kurgucu: Ahmet Can Çakırca
Oyuncular: Haluk Bilginer, Serkan Keskin, Hazal Kaya, Taner Ölmez, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Öner Erkan, Kadir Çermik, Metin Akdülger, Ahmet Mümtaz Taylan, Şenay Gürler, Nazan Kesal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder