17 Eylül 2008 Çarşamba

Konserler Başlıyor.

Yasemin'in Kürşat Başar'la sohbetinde de belirttiği gibi ekim sonuna doğru konserler başlıyor.Yasemin Mori Ankara'ya geliyor ve IF Performance Hall' da sahneye çıkıyor. Kasım ayının başlarında ise İzmirli dinleyicileriyle buluşacak. Hepinizin merakla beklediği konserlerin detayları ise şöyle:



Tarih: 30 Ekim 2008
Mekan: IF Performance hall
Saat: 22.00(Kapı Açılış)
Adres: Tunus Caddesi No:14/A
Kavaklıdere ANKARA
Telefon: 0 312 418 95 06 - 418 53 16

Konser afişi

Hayvanlar isimli ilk solo rock muzik albümünü yayınlayan Yasemin Mori, ilk Ankara konseriyle IF Performance Hall sahnesinde. "Aslında Bir Konu Var" isimli parçasının video klibiyle dinleyecinin ilgi odağı olan Yasemin Mori, haraketli sahne performansıyla dinleyicileriyle buluşuyor.

Çadıra doğru yürüyoruz ve gürültü bizi anlatıyor. Küçük aynamız. Hızla büyüyen, hiç soru sormayan. Işıldıyor. Ne kadar parlak ve güzeliz. Buralara ateşten mi gelmiştik? Yoksa güneşten mi? İnliyor şarkısı. Hiç soru sormuyor. Gök kubbe açılıyor. Ayaklarımız vardı. Ayaklarımızsız artık tarifsiz bir yükselişin içindeyiz. Milyonlarca eşsiz kelebek bize eşlik ediyor.. Neler diyorum ben? Yoksa biz de mi sadece birer kelebeğiz. Olamaz! İşte oluyor. Heeeey!




HangiBar.com'un Yorumu:
IF PERFORMANCE Hallın hoş bir havası var. Mekanda dekorasyona önem verilmiş ve havalandırma ve park yeri sorunu aşılmış. Dışarda ve hemen girişinde bulunan oturma gruplarında ortamdan biraz uzaklaşıp sohbet etmek de mümkün. IF PERFORMANCE Hall iyi ve kaliteli rock müziğinde Ankara`nın tükenen neslini sürdürmeye kararlı..

Bira Fiyatı : 5 YTL veya daha fazla
Giriş Ücreti: Var (15 YTL. (+1 Yerli içki) bayanlara giriş ücretsiz) (Cuma, Cumartesi)
Kredi kartı : Geçerli
Kapasite : Oturarak: 50 Kişi Toplam: 350 Kişi


***

Yasemin Mori - Gece


Tarih :
7 Kasım .

Mekan : Ooze Venue
Saat: 23:30
Adres: Kazım Karabekir cad.no:46 Bornova Ata durağı
Bornova Izmir
Telefon: 0232 388 78 70 - 388 30 35
Biletler: BiletiX (23,00 YTL)




- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Alkollü içki satışı vardır.
- Kapı açılış: 21:00 Konser: 23:30


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder